Vállalati stratégia

Az Equilor stratégiai tanácsadási projektjeinek fókuszában olyan stratégiai és cégfejlesztési projektek állnak, amelyekben valós, kiemelkedő eredmények elérése a cél. Hiszünk abban, hogy az egyetlen dolog, ami végső soron számít az eredmény. Mégis sokszor látjuk, hogy a projektek nem érik el a kívánt hatást, mert hiányzik a magas fokú szakmaiság, a professzionális projektmenedzsment és a végrehajtási fegyelem. Számunkra küldetés és hitvallás az eredmény elérése. Olyan megoldásokat dolgozunk ki, amiket a gyakorlatban be is lehet vezetni, és úgy oldjuk meg a problémákat, hogy a megoldások tartósan fenntarthatók legyenek.

A projektcsapatok vezetői minden esetben a világ élvonalbeli stratégiai tanácsadó cégeinél szereztek tapasztalatot, úgy mint a McKinsey & Company, The Boston Consulting Group vagy a Roland Berger Strategy Consultants. Szakértőinket kizárólag neves nemzetközi tanácsadó cégek és itthoni meghatározó vállalatok középvezetői közül toborozzuk. A kiemelkedő szakértelem mellett elvárás a minimum 10 éves releváns szakmai múlt.

Vezetési és üzemeltetési tapasztalattal egyaránt rendelkező projektmenedzsereink a világ számos országában dolgoztak az elmúlt 15 évben a legváltozatosabb problémák megoldásán.

Kérdezze szakértőinket:

Svoób Ágnes

Svoób Ágnes

Szekeres Kristóf

Szekeres Kristóf

Corporate Finance elemző

kristof.szekeres@equilor.hu
linkedin

Az Equilor Csoport más szolgáltatása érdekli?

Ismerje meg a több mint 30 éves Equilor többi szolgáltatását is.

Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, folyamatos egyeztetések révén segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és konkrét segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség.

Ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár több mint három évtizede gyarapítjuk.

 

Tovább az Equilor honlapjára